Incepe Turul ciclist al Bihorului. Cum va afecta competitia circulatia rutiera

?

În perioada 1- 3 iunie a.c., în județul Bihor se desfășoara ediția a III – a a competiției internaționale de ciclism „Turul Ciclist al Bihorului”, care va reuni la start 18 echipe de ciclism, din 16 țări.

Caravana va fi compusă din aproximativ 150 de cicliști, 30 de motocicliști și 70 de autovehicule (organizatori, asistența tehnică, arbitri, autobuz, ambulanță, poliție rutieră, jandarmerie) și se va întinde pe o lungime cuprinsă între 1 și 5 km.

Polițiștii rutieri vor acționa pe toată durata competiției, pentru defășurarea acesteia în condiții de siguranță. Astfel, 170 de polițiști rutieri și de ordine publică bihoreni vor fi angrenați în măsurile de ordine și siguranță publică, precum și în asigurarea fluenței traficului rutier și a siguranței caravanei cicliste pe întregul traseu.

Astazi a avut loc Etapa I pe traseul municipiul Oradea – Aleșd – Aștileu – Bratca – Damiș – Roșia – Delani – Pocola – Ceica – Băile Felix – municipiul Oradea

Etapa a II –a A se va desfasura maine, în intervalul orar 09.30 – 12.00, cu aproximație) – pe traseul Oradea – Beiuș – Budureasa – Stâna de Vale. Maine seara va avea loc o noua proba, prin oras, intre 18.00 – 21.30 iar circulatia va fi inchisa total in zona Piața Unirii – strada Avram Iancu – strada Matei Basarab – strada Sucevei

Etapa a III va fi duminica intre 15.00 – 20.00 din Oradea spre Marghita apoi Alesd si inapoi in Oradea.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să manifeste răbdare și înțelegere la trecerea caravanei cicliste, să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor rutieri implicați în activități de dirijare a traficului rutier pe întreg traseul.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri