Incident grav pe o stradă din Ștei

Foto: arhiva

La data de 12 iunie, la ora 09.13, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la o femeie, că, pe o stradă din localitatea Ștei, un bărbat, fost concubin, și-ar fi provocat leziuni, cu un cuțit.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Nucet, județul Bihor, care, în timp ce se afla pe strada Mihai Eminescu din Ștei, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu fosta concubină, și-ar fi autoprovocat leziuni la nivelul abdomenului, cu un cuțit.

Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștei continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri