Inconștiență la volan! Un bihorean a condus băut și fără permis de conducere

Duminică, 12 noiembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Biharia au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un bărbat de 52 de ani, din comuna Girișu de Criș, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 10.28, pe strada Teiului din localitatea Tărian, județul Bihor, acesta a fost depistat în trafic de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Biharia, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri