Inconștiență la volan! Un bihorean de 22 de ani a condus beat și fără permis un autoturism furat

La data de 23 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un tânăr de 22 de ani, din comuna Spinuș, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii rutieri îl bănuiesc pe acesta, că, la data de 23 decembrie a.c., ar fi sustras un autovehicul în scop de folosință de pe strada Ady Endre din municipiul Oradea și l-ar fi condus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, până pe strada Menumorut din Oradea, unde ar fi acroșat doi stâlpi pentru protecția pietonilor, situați pe trotuar.

Evenimentul rutier a fost unul fără victime.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 22 de ani prezenta o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Distribuie informația
Alte știri