Inconștiență la volan! Un bihorean din Finiș a condus băut și fără permis. A fost reținut

La data de 14 mai, în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 53 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcooluluiși conducere fără permis.

În cursul aceleiași zile, la ora 19.25, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș l-au depistat pe acesta în trafic, pe drumul comunal 233, în localitatea Șuncuiș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Distribuie informația
Alte știri