Indeamna-ti si tu copilul sa viseze! Un nou proiect marca ERA Park

ERA Park își îmbogățește paleta de evenimente pentru copii cu un nou proiect. Sâmbătă, 22 aprilie, centrul comercial dă startul unui maraton de ateliere de teatru și magie.

Evenimentele se vor desfășura o dată pe lună, exceptând lunile iulie și august, sub forma unor cursuri interactive. Intâlnirile vor fi coordonate de actori de la Teatrul mic din Sibiu, iar la finalul acestora, respectiv în luna decembrie, participanții vor fi capabili să pună în scenă o piesă de teatru și un număr de magie.

Primul atelier de magie se va desfășura sâmbătă, 22 aprilie, iar primul atelier de teatru, duminică, 30 aprilie. Până la vacanța de vară, atelierele de magie se vor ține, apoi, pe 13 mai și pe 10 iunie, iar cele de teatru – pe 27 mai și pe 17 iunie. Toate întâlnirile vor avea loc începând cu ora 17, sub cupola ERA Park, iar participarea este gratuită pentru toată lumea!

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri