Îndrăgita Ella Bella revine la ERA Park Oradea, împreună cu prietenii ei!

Spectacolul „La joacă cu Ella Bella” este programat duminică, 13 mai, de la ora 18, sub cupola centrului comercial. Alături de Ella, Lola, Bubu și Măscărici vor lăsa tableta deoparte și îi vor învăța pe cei mici diverse jocuri distractive și intersante. Participarea este liberă pentru toată lumea, oameni mari sau copii.

Astfel, cei care vor trece pe la ERA Park vor intra într-o poveste magică, plină de suspans, în care vor regăsi bucuria de a ieși la joacă, într-o atmosferă cu multă veselie, cu cântece interactive și educative. Totul se amplifică atunci când în scenă apare Turbi și întrerupe jocul celor patru prieteni.

Salvatorul situației devine Piratul Goangă, cu ajutorul căruia Turbi, personajul negativ, este învățat să intre în cercul de prieteni și să se joace ca un copil educat și vesel.

P

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri