CSM Oradea: Informații legate de biletele pentru Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin

Foto: facebook

CSM CSU Oradea găzduiește Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Roș-albaștrii primesc vizita lui U-BT Cluj-Napoca în cursul serii de joi, 17 iunie, ora 20:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

„Abonații din sezonul 2019/20 și posesorii de SuperFan Pack care și-au confirmat locul în Arena Antonio Alexe pentru Meciul 3 vor avea acces la Meciul 4 în baza aceluiași bilet. În schimb, persoanele care nu au avut abonament în sezonul 2019/20 și nici nu au achiziționat SuperFan Pack . Menționăm că biletele din această categorie, achiziționate la Meciul 3, NU sunt valabile la Meciul 4.

Prevederile referitoare la acces și condițiile impune de legislația în vigoare în contextul pandemiei COVID-19 rămân valabile și la Meciul 4.

Accesul autoturismelor personale în parcarea interioară a Arenei Antonio Alexe va fi restricționat întrucât aici este amenajat un punct de testare/vaccinare. Purtarea măștii de protecție în incinta Arena Antonio Alexe este obligatorie., transmit organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri