Informații de la OTL privind abonamentele gratuite pe mijloacele de transport în comun, pentru elevii din Oradea

Elevii claselor I-XI care au card de călătorie și sunt înscriși în anul școlar 2022- 2023 la o unitate de învățământ de pe raza municipiului Oradea beneficiază de gratuitate la transportul public local pe durata anului școlar prin validarea în mijlocul de transport a cardului de calatorie, valabil până la data de 31.08.2023.

OTL a actualizat automat valabilitatea abonamentelor de elev clasele I-XI fără obligația prezentării la chioscurile OTL a elevilor.

Liceenii care au peste 18 ani (născuti între anii 2001-2004) sunt rugați să se prezinte la punctele de încarcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilității cu o adeverință că sunt înscriși în anul școlar 2022-2023.

Elevii care nu au card de călătorie sunt rugați să se deplaseze la Punctul de preluare a datelelor din Autogara Nufărul sau Punctul de preluare date Rogerius cu o adeverință de la unitatea de învățământ care atestă că sunt înscriși în anul școlar 2022-2023, pentru emiterea cardului de călătorie.

Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie la școală după începerea anului școlar și centralizarea listelor emise de școli.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri