Informații importante pentru abonații Hidroelectrica

Foto: energy-center.ro

Facturile emise de Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități. 

A existat o perioadă de timp în care Hidroelectrica nu a putut să emită facturi. Reprezentanții companiei spuneau că softul a fost reactualizat. A transmis însă compania faptul că cei care sunt în dificultăți financiare vor plătea să își plătească facturile în rate. Mai exact, în decurs de şase luni vor putea să plătească facturile restante.

Cei care doresc acest lucru trebuie să depună un formular în acest sens. Vor stabili împreună cu compania şase rate egale, iar pe perioada eșalonării, pe durata a şase luni, aceștia vor plăti facturile curente și ratele rezultate din eșalonare. 

După completare, acesta poate fi trimis la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depus în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central„, se arată în informarea remisă de Hidroelectrica.

Distribuie informația
Alte știri