Infotrafic: Doua drumuri nationale inchise, se circula in conditii de iarna in toata tara

DN51 Zimnicea – Turnu Magurele si DN51A Zimnicea – Alexandria sunt inchise in judetul Teleorman, din cauza zapezii adunate pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. In judetul Bacau, traficul este oprit pe DJ119 A (Urechesti – Sascut) pe tronsonul cuprins intre comuna Urechesti (km 0) si satul Contesti (km 5 + 500), din cauza conditiilor meteo nefavorabile (ninsoare si viscol). Varianta ocolitoare: com. Urechesti – DN11A – Adjud – DN2 – com. Sascut.

Se circula in conditii de iarna in aproape toata tara, dar nu au fost instituite restrictii de viteza sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere recomanda conducatorilor auto sa plece la drum doar in caz de stricta necesitate si doar daca au autovehiculele echipate de iarna. Soferii ar trebui sa se informeze inainte de a pleca la drum despre starea zonelor tranzitate, sa adapteze viteza la conditiile din trafic si sa respecte eventualele restrictii de circulatie impuse.

Distribuie informația
Alte știri