Infotrafic: Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din România

Centrul INFOTRAFIC anunţă că marţi dimineaţă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită. Carosabilul este alunecos în judeţul Tulcea. Se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Dâmboviţa, Gorj şi Mehedinţi.

În judeţul Constanţa, pe DN 3 Cobadin – Ostrov, circulaţia rutieră este restricţionată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone. Manevrele au fost reluate în toate porturile de la Marea Neagră.

Se circulă în condiţiile unui carosabil alunecos pe majoritatea arterelor rutiere din judeţul Tulcea, dar şi pe două drumuri din judeţul Ialomiţa. Sunt precipitaţii uşoare sub formă de ninsoare şi se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Dâmboviţa, Gorj şi Mehedinţi.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil preponderent uscat, vizibilitatea fiind bună.

Distribuie informația
Alte știri