Ingrijiri medicale la domiciliu, GRATUITE, la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea ofera pacientilor asigurati ingrijiri medicale GRATUITE la domiciliu, pacientilor cu afectiuni oncologice, pacientilor care au avut interventii chirurgicale si necesita ingrijire, pacientilor cu escare si altor pacienti care necesita tratamente medicale recomandate de medicii specialisti sau medici de familie.

Pacientii asigurati pot beneficia GRATUIT de 21 servicii de ingrijiri medicale la domiciliu, cum ar fi: administrare de medicamente (perfuzabile, injectabile, orale, etc), sondaj vezical si administrarea medicamentelor intravezical, masurare a parametrilor fiziologici, alimentare artificiala pe gastrostoma, ingrijirea plagilor, escarelor, stomelor, fistulelor etc, ventilatie noninvaziva, kinetoterapie etc.

Pentru a beneficia de GRATUITATE la ingrijiri medicale la domiciliu, pacientii care sunt asigurati la Casa de Asigurari de Sanatate si care solicita recomandare pentru ingrijiri medicale la domiciliu de la medicii de specialitate din ambulatoriul Spitalului Pelican sau de la medicul curant in urma externarii din spital sau de la medicul de familie trebuie sa depuna la sediul Casei de Asigurari de Sanatate un exemplar din acesta recomandare (conditia fiind ca medicul ce intocmeste recomandarea sa fie in relaţie contractuala cu Casa de Asigurări de Sănătate).

Termenul de valabilitate a recomandarii este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii, fara a lua in calcul ziua in care a fost emisa. Pacientii sau apartinatorii care doresc sa beneficieze GRATUIT de ingrijiri medicale la domiciliu sa se prezinte la receptia Spitalului Pelican pentru programare la ingrijirile medicale la domiciliu. Informatii la Call Center 0259.444444 sau www.spitalpelican.ro.

Distribuie informația
Alte știri