Inscrie-te in „Idei din Tara lui Andrei”! Schimba viitorul unei comunitati cu ideea ta!

Persoanele fizice, ONG-urile, unitățile sau instituțiile de învățământ, administrațiile și instituțiile publice sunt invitate să se înscrie la cea de-a VI-a ediție a competiției „Idei din Țara lui Andrei”.
Si asta pana la data de 24 mai. Înscrierile se realizează la adresa de net www.taraluiandrei.ro. Pe același site, cei interesați pot obține mai multe informații despre concurs.

„Idei din Țara lui Andrei” este o competiție de proiecte care se desfășoară la nivel național și urmărește să sprijine dezvoltarea sustenabilă a comunităților din România și să încurajeze românii cu spirit de inițiativă. În ediția din 2017 vor fi acceptate ideile care propun proiecte din două domenii: educație profesională și mediu.

Proiectele vor fi evaluate prin vot public și jurizate de reprezentanți ai mai multor organizații nonguvernamentale, reprezentanți ai OMV Petrom, jurnaliști și experți din domeniul educației profesionale și mediului. Astfel, votul public va conta în proporție de 30% și va avea loc în perioada 16 iunie – 25 iunie, iar jurizarea de 70% (în perioada 16 iunie – 27 iunie). Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iulie.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri