Înscrieri pentru Bursele stART, program dedicat liceenilor talentați la muzică, desen sau pictură

Au început înscrierile pentru Bursele stART, program dedicat liceenilor talentați la muzică, desen sau pictură. Pentru sesiunea 2018 vor fi 50 de burse cu valori cuprinse între 2.200 și 4.400 de lei, oferindu-le tinerilor artişti sprijinul material care îi va aduce mai aproape de marile scene şi galerii de artă ale lumii.

Cu acești bani se pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca muzicieni, pictori sau artişti plastici. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul artistic ales. Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul.

Înscrierile se fac până la data de 27 octombrie, jurizarea va avea loc între 27 noiembrie și 7 decembrie, iar afişarea listelor cu câștigători se va face pe pagina proiectului, în 18 decembrie 2017.

Dosarul de înscriere, însoțit de anexele completate, trebuie trimis la adresa de e-mail burselestart@scoaladevalori.ro sau prin poștă/curier la adresa str. Ion Nistor, nr. 2, Mezanin, ap. 1, Sector 3, București, cod poștal 030041.  Pe plic trebuie să se menționeze: Pentru Programul Bursele stART.

 

Distribuie informația
Alte știri