Interes mare pentru concertele de Anul Nou de la Filarmonica Oradea/ S-au vândut biletele și pentru al treilea concert, suplimentar, de joi seara

Filarmonica de stat Oradea a programat şi al treilea Concert extraordinar de Anul Nou, după ce biletele la cele două concerte de Anul Nou programate pe 6 şi 7 ianuarie au devenit foarte repede sold out.

Din acest motiv, Filarmonica orădeană a suplimentat cu un al treilea concert pentru aceasta de joi, 5 ianuarie, seria celor dedicate Anului Nou, la care mai sunt doar câteva bilete disponibile. Toate au loc sub bagheta dirijorului Adrian Morar.

Concertele ce vor avea loc în Sala de concerte „Enescu – Bartók” sunt inspirate din faimoasele Concerte de Anul Nou de la Viena, cu un program integral Johann Strauss.

Dirijorul Adrian Morar a studiat dirijat şi canto la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, specializându-se apoi în fenomenologia muzicală. În prezent, este dirijor permanent la Opera Naţională Română din Cluj.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri