Interes sporit pentru plata impozitelor la ghişeele Primăriei Oradea. Comunicat

Un număr foarte mare de cetățeni s-au prezentat luni, 15 ianuarie, la ghișeele Primăriei Oradea, pentru a-și plăti impozitele aferente anului 2018. Din evidențele Direcției Economice, până la ora 15.00 un număr de 1.335 de persoane fizice și 88 de persoane juridice au plătit impozitul la ghișee.

Pentru a evita aglomerația de la ghișee, vă reamintim că puteți folosi un interval orar mai puțin frecventat, respectiv între orele 13.00 și 15.00, aveți posibilitatea de a folosi locații sau casierii alternative ale sucursalelor CEC și Poștă din cartiere, care procesează și ele direct în aplicația noastră de plată a impozitelor, sau aveţi posibilitatea de a plăti online prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile plata impozite MobilePay din Google Play Store.

Colectivul Direcției Economice din cadrul Primăriei Oradea va munci în continuare la capacitate maximă pentru a deservi cât mai prompt publicul, de luni până joi între orele 07.30 – 18.00 și vineri între orele 07.30 – 15.30. Contribuabilii care îşi achită integral impozitul pe anul 2018 până la data de 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 5%.

Distribuie informația
Alte știri