International School of Oradea da startul înscrierile online pentru anul școlar 2020-2021

Începând cu  7 mai,  International School of Oradea începe  înscrierile pentru anul școlar 2020-2021.  ISO este o școală care se mândrește cu primirea călduroasă oferită copiilor și părinților din întreaga lume.

Totodată, răspunde nevoilor educaționale ale comunității internaționale din Oradea, precum și nevoilor educaționale ale elevilor români care doresc să acceseze un curriculum de învățământ internațional în limba engleză. Acceptăm băieți și fete de toate rasele, religiile și culturile și luăm în considerare aplicațiile pentru înscriere pe tot parcursul anului școlar în limita locurilor disponibile

Anul 2020 aduce o schimbare în felul în care se realizeaza înscrierile la unitățile de invatamant, drept urmare cei care doresc sa -și înscrie copii la cresa, gradinita sau in invatamantul primar ISO, o pot face de acum și online.

Părinții interesați sunt rugați sa programeze o intalnire oline cu departamentul de admiteri al ISO, unde vor fi ghidați referitor la procesul de înscriere. Atat parintii, cat și potențialii elevi au posibilitatea de a se conecta live cu educatorul/ învățătorul de la grupa/ clasa corespunzătoare vârstei, pentru a afla detalii despre ISO.

Conducerea școlii si cadrele didactice spera  că în curând vor avea ocazia să ii intampine pe elevi  la școală.

Programarea intalnirilor online se pot face telefonic la numărul 0770 903 919 sau pe email la adresa info@isor.ro.Detalii pot fi regasite aici: https://isor.ro/ro/aplica-2020-2021/

Vă reamintim că International School of Oradea este singura unitate de invatamant privat din Oradea acreditata Cambridge si  British Schools Overseas.

Alte știri