International School of Oradea organizează activitati extra curriculare pentru copii. Comunicat

În perioada 03 octombrie – 15 decembrie 2017 International School of Oradea va organiza activități extra curriculare pentru copii. La aceste activități, se pot înscrie copiii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. Cursurile se vor desfășura de luni pana vineri intre orele 15:15- 16:15, unele fiind predate exclusiv în limba engleză.

International School of Oradea va oferă o gama variata de activități extra curriculare, care au ca scop crearea de abilitati prin joaca, prin metode noi si relaxante, creative, pe placul copiilor. Printre activitatile oferite de International School of Oradea se numara: teatru prin joc, cu predare de către profesor vorbitor nativ de limba engleza, limba italiana distractiva, golf pentru copii, scratch junior, judo, hama beads, înot etc.

Detalii despre tarife și înscrieri la aceste activități se pot face telefonic la numărul 0771 669 656 sau pe email la adresa info@isor.ro. Cursurile vor avea loc în corpul principal de clădire al Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea, strada Armatei Române, nr. 1F.

International School of Oradea s-a deschis anul acesta în 11 septembrie 2017 cu grădiniță și anul întâi de studiu în învățământul primar. Părinții interesați de sistemul de predare in limba engleza, pe care se bazeaza International School of Oradea, pot apela la adresele mentionate anterior, deoarece inscrierile se fac pe tot parcursul anului scolar.

Distribuie informația
Alte știri