Intervenția ISU Crișana pentru salvarea victimelor accidentului rutier, produs între două TIR-uri, în localitatea bihoreană Tinăud

În noaptea de luni spre marți, 13 februarie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru salvarea victimelor unui grav accident rutier, produs între două TIR-uri, pe DN 1, în localitatea bihoreană Tinăud.

La ora 02.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între două TIR-uri încărcate cu marfă, ambii șoferi rămânând încarcerați în urma evenimentului.

Pentru salvarea celor doi conducători auto, la locul accidentului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajul de descarcerare a extras cele două victime rămase captive între fiarele contorsionate și le-a predat echipajelor medicale, în cazul uneia dintre acestea impunându-se efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în pofida eforturilor salvatorilor, unul dintre șoferi a decedat. Cea de-a doua victimă, a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri