Intervenții ale pompierilor bihoreni pentru stingerea a trei incendii generate de coșurile de fum

Sâmbătă, 24 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu violent, care se manifesta generalizat la o locuință din localitatea Săldăbagiu de Munte, comuna Paleu. În urma evenimentului, generat, cel mai probabil, de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars circa 150 de metri acoperiș, două terase din lemn și o magazie de lemne, lipite de casa în flăcări și s-au deteriorat încăperile locuinței. 

Duminică, 25 aprilie, în jurul orei 13.50, echipajele de pompieri ale Secției Beiuș au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil din cauza unui coș de fum deteriorat,  la acoperișul unei case situate pe strada Finișului din municipiu, reușind să limiteze pagubele la circa doi metri pătrați acoperiș.

În seara aceleiași zile, pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de fum al unei locuințe din Girișu de Criș,  reușind să împiedice producerea de pagube materiale. Cauza probabilă a evenimentului a constituit-o coșul de fum necurățat de funingine.

Distribuie informația
Alte știri