Intervenții de protezare, asistate de robotul Rosa, la Spitalul Pelican din Oradea, premieră pentru regiunea de Nord-Vest a țării

Începând din această lună Centrul Integrat de Ortopedie-Traumatologie din Spitalul Pelican dispune de unul dintre cei mai performanți roboți chirurgicali specializați în chirurgie ortopedică. Pacienții din toată țara vor avea acces la intervenții chirurgicale la standarde internaționale, beneficiind de precizia milimetrică a sistemului ROSA Knee.

Cu ajutorul tehnologiei avansate și a echipei medicale de excepție oferim pacienților încrederea că primesc cele mai bune tratamente disponibile și au acces la intervenții chirurgicale la standarde internaționale, beneficiind de precizia sistemului ROSA Knee.

„Suntem încântați să vă anunțăm că echipa formată din: dr. Chirea Marius, medic primar Ortopedie-Traumatologie, dr. Coste Remus, medic primar Ortopedie-Traumatologie, dr. Pavel Mihai, medic rezident Ortopedie-Traumatologie, asistați de experți în domeniu ai companiei de tehnologie medicală – Zimmer Biomet, a realizat cu succes primele intervenții chirurgicale de protezare de genunchi asistate de robotul Rosa, transmite echipa dde comunicare de la Spitalul Pelican.

Robotul ROSA Knee aduce precizie, îmbunătățește rezultatele procedurii chirurgicale, oferă siguranță pacientului, o recuperare mai rapidă și mai ușoară, ajutând chirurgul ortoped să adapteze în timp real plasarea implantului de genunchi pentru pacient. Manevrele chirurgicale implică ajustări milimetrice datorită robotului Rosa Knee care elimină erorile și indică rezultatele pe care le poate obține medicul în urma unei rezecții osoase milimetrice, astfel încât ortopedul să ia cea mai bună decizie.

Distribuie informația
Alte știri