Interzis la pescuit din 9 aprilie! Există totuși o excepție

Foto: facebook/ garda de mediu

Începând de sâmbătă, 9 aprilie, începe sezonul de prohibiție la pescuit. Persoanele care sunt prinse la braconaj vor fi amendate și riscă să-și piardă dreptul de a pescui pe o perioadă de 3 ani, anunță Garda Națională de Mediu.

Perioada de prohibiţie la pescuit va începe în 9 aprilie iar faptele de braconaj constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu amendă şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă de până la 3 ani, arată Garda Naţională de Mediu într-o postare pe Facebook.

În habitatele piscicole naturale, măsurile de prohibiţie se instituie pentru o perioadă de 60 de zile, în intervalul 9 aprilie – 7 iunie, iar în apele care constituie frontieră de stat prohibiţia este de 45 de zile, între 24 aprilie şi 7 iunie.

În perioada interdicțiilor, pescarii comerciali vor putea captura doar scrumbie, specie pentru care interdicțiile se aplică etapizat pe Dunăre. Aceștia se plâng, însă, din cauza capturilor mici – și de faptul că nu se acordă subvenții pentru când sunt afectați de restricții ori de condițiile meteo neprielnice.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri