„Întorși acasă, au creat afaceri de succes”, eveniment pentru antreprenorii orădeni

Pentru a celebra debutul seriei de evenimente, Prime CEO Club organizează o seară de networking „alt fel” pentru antreprenorii orădeni. Evenimentul „Întorși acasă, au creat afaceri de succes” va avea loc pe data de 27 februarie, între orele 17.30 și 19.30, în corpul M al Cetății Oradea.

Acest eveniment inaugural va aduce în discuție oportunitățile și provocările cu care se confruntă antreprenorii români în procesul de a crea noi modele de business. Pe această temă sunt invitați în calitate de speakeri Răzvan Cheregi (Autor și Ambasador RePatriot), Daniel Galea (fondator Piața 9) și Carmen și Cătălin Ursu (co-fondatori Snoozz și Avoca) pentru a purta o discuție de grup. Participanții la eveniment vor avea parte de o seară în care lumea business-ului se intersectează cu arta culinară și cu știința care stă în spatele cafelei perfecte. Într-o conjunctură relaxată, participanții vor putea să își împărtășească experiențele, să socializeze, să dezvolte parteneriate noi, să genereze noi oportunități de carieră si să devină parte a unei comunități. 

Prime CEO Club dorește să precizeze faptul că nu este o organizație, evenimentele sunt și vor fi cu intrare gratuită (dar pe bază de invitație) și că în cadrul evenimentelor organizate nu se vând produse și servicii.

Alte știri