Într-o lume în continuă alunecare, cultura nu trebuie șubrezită!

„Într-o lume în continuă alunecare, cultura nu trebuie șubrezită! Dacă doriți să ne susțineți, vă aşteptăm vineri, de la ora 20.30, în Piața Unirii”.

Acesta este mesajul artiştilor orădeni. Ei se vor aduna vineri, 21 mai, la ora 20:30 în Piaţa Unirii, într-un manifest intitulat „Susţin artiştii orădeni”.

Motivul protestului artiştilor orădeni este îndreptat împotriva Consiliul Județean Bihor care dorește comasarea instituțiilor de cultură din urbea de pe Crișul Repede: Teatrul Regina Maria, Teatrul Szigligeti și Filarmonica de Stat, precum și modificarea contractelor de muncă cu termen nedeterminat în contracte de muncă cu termen determinat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri