Intrarile in Oradea au asfalt nou. FOTO

La finalul săptămânii trecute a fost finalizată refacerea covorului asfaltic, inclusiv realizarea marcajelor rutiere pe Calea Clujului, pe tronsonul cuprins între Cartierul Tineretului şi limita de administrare a municipiului Oradea cu localitatea Oşorhei. Totodată, pe partea stângă – direcţia de mers spre Cluj se vor lărgi acostamentele la 2 m, urmând să se construiască pistă de biciciclete şi trotuar. Pentru a produce un deranj cât mai mic în trafic, toate lucrările au fost executate pe timp de noapte.

Și pe Calea Aradului, tronsonul cuprins între Pasajul DN 76 şi giraţia de la Carrefour, covorul asfaltic a fost finalizat pe ambele sensuri, urmând să se repare acostamentele și să se amenajeze trotuarul atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă.

De menţionat că atât la lucrările de pe Calea Clujului, cât şi la cele de pe Calea Aradului se vor monta lise de protecţie (parapeţi metalici) de-a lungul trotuarelor.

Atât lucrările de pe Calea Clujului, cât şi cele de pe Calea Aradului se execută de firma Drumuri Bihor, în cadrul programului de reparaţii-întreţinere străzi. Lucrările vor fi finalizate în cursul lunii august.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6314191282459307857″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația
Alte știri