Intre patrimoniul cultural al Oradiei…si serviciul de parcari

Si in 2017, la fel ca in anul precedent, Directia Patrimoniu Imobiliar a incercat sa puna in valoare patrimoniul adresat turismului cultural. Cel putin asa sustine seful structurii din cadrul Primariei municipiului, Lucian Popa.

El spune ca DPI s-a implicat activ in programul de reabilitare a fatadelor,” pentru a reda Oradiei stralucirea de odinioara, completata, printre alte valori culturale ale orasului, de cladirile de patrimoniu”.

Directia pe care o conduce, sustine Lucian Popa, a incercat sa gestioneze eficient resursele pe care le detine municipiul, resedinta de judet a Bihorului, si sa reduca la maxim cheltuielile operationale. In acelasi timp, a continuat sa investeasca in cladirile unitatilor de invatamant, in vederea ridicarii standardelor de calitate.

Nu e de neglijat capitolul parcari cu care se lauda municipalitatea si care irita multi oradeni. Lucian Popa spune ca venitul total obtinut din acest serviciu in 2017 se ridica la peste 13,7 milioane de lei, din totalul de 31,2 milioane de lei atras de DPI anul trecut.

Distribuie informația
Alte știri