Între Sfântul Andrei şi Moş Nicolae, toţii copiii au acces gratuit la Peştera cu Cristale din mina Farcu şi la Peştera Meziad

Între 30 noiembrie şi 6 decembrie, toţi copiii, de la 5 la 14 ani, însoţiţi de adulţi, se vor bucura de acces gratuit la Peştera cu Cristale din mina Farcu şi la Peştera Meziad. În legătură cu această idee, preşedintele CAPDD Bihor, Paul Iacobaş, spune că ea îşi propune să vină în sprijinul familiilor care îşi doresc să profite de minivacanţă pentru a petrece câteva zile sau măcar câteva ore în natură. „Cu puţin noroc s-ar putea să şi ningă. Deci, este momentul cel mai potrivit pentru a descoperi frumuseţea Pădurii Craiului şi poveştile peşterilor ei”, a mai adăugat Paul Iacobaş.
În cazul grupurilor organizate care au în componenţa lor şi copii, aceştia beneficiază de gratuitate, iar adulţii pot profita de reducerea oferită grupurilor. Adică preţul biletului pentru adulţi va fi redus de la 15 la 10 lei, pentru grupurile mai mari de 10 persoane. Această ofertă nu se aplică grupurilor organizate formate preponderent din copii. Însă ei pot beneficia de reducerea dedicată grupurilor. Adică, în acest caz, copiii vor plăti, fiecare, 7 lei pentru biletul de intrare la fiecare peşteră, în loc de 10. În acest caz, doi adulţi, însoţitori ai grupului de copii, beneficiază de acces gratuit.
Alte informaţii se pot obține la numărul de telefon 0744.426.272.

foto: bzi.ro

Distribuie informația
Alte știri