Intrebarile lui Bodog pentru Bolojan. Senatorul PSD ii cere socoteala primarului pentru surparea lucrarii de la „Ciuperca”

Scrisoare deschisa

Stimate domnule primar,

Oradea este în acest moment, aşa cum au obervat foarte mulţi, un oraş în care se fac multe şi degeaba, la costuri exorbitante. Oradea este un oraş în care administraţia locală nu are nicio viziune, singura grijă fiind să cheltuie banii, nu contează cum. Oradea a ajuns un oraş fără primar, condus de adjuncţi.

Mă adresez instituţiei Primăriei Municipiului Oradea, în mod public şi în numele orădenilor revoltaţi şi stupefiaţi de faptul că o bucată de oraş se prăbuşeşte peste ei şi solicit să ni se răspundă la următoarele întrebări cât se poate de legitime:

1. În ce constă, dacă ele există, garanţiile depuse de cei care au realizat studiul de fezabilitate, proiectul şi construcţia lucrării de la Dealul Ciuperca şi cum vor fi aceastea executate?

2. Cum se manifestă responsabilitatea firmei care a asigurat dirigenţia de şantier şi a echipei din Primăria Oradea care a gestionat proiectul în numele dumneavoastră?

3. Din ce bani vor fi plătite lucrările necesare pentru refacerea întregii investiţii?

4. Ce alte “ctitorii” similare reprezintă în acest moment un pericol public pentru orădeni? Ce garanţii mai pot avea orădenii că lucrurile nu se vor repeta şi în cazul altor “proiecte”?

Aveţi datoria de a ne informa pentru că, sperăm noi, nimeni nu vrea ca oamenii să moară pe altarul cultului primarului absent!

Cu respect,

Florian Bodog
Senator de Oradea

Distribuie informația
Alte știri