Inventatorul oradean, Adrian Farcas, multiplu medaliat la Salonul International din Geneva

Inginerul oradean care in ultimii ani a castigat mai multe medalii la targurile de inventii a reusit o noua performanta. Adrian Farcas a participat in perioada 11.04-15.04.2018 in calitate de reprezentant si delegat al Romaniei la cea de a 46-a ediţie a Salonului Internaţional de Inventii din Geneva Elvetia. Romanul a fost premiat cu MEDALIA DE AUR, 2 DIPLOME si un PREMIU SPECIAL din partea reprezentantilor statului TAIWAN – CHINA .

„In cadrul acestui salon din GENEVA , am expus brevetul meu de inventie, care se refera la un schimbator de caldura utilizat in domeniul pompelor de caldura si care aduce o imbunatatire majora acestor sisteme de incalzire , brevet care ajuta la cresterea semnificativa a eficientei pompelor de caldura avand performante greu de egalat la nivel mondial , precum si la extinderea duratei de exploatare”, sustine inginerul oradean.Potrivit acestuia, pompele de caldura apa-apa reprezinta cea mai ieftina solutie de incalzire a locuintei si a spatiilor comerciale cunoscuta la nivel mondial.

nventia este deja aplicata la scara larga in constructia pompelor de caldura Romanesti produse de o firma din Oradea care are o experienta de peste 10 ani in producerea, comercializarea si instalarea de sisteme de incalzire cu pompa de caldura care utilizeaza acest brevet realizat de cercetatorul Farcaș Adrian

Distribuie informația
Alte știri