Investiție de 6,7 milioane de euro în Parcul Industrial I Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a semnat, cu reprezentanții societății TREI BRUTARI S.R.L. contractul în vederea realizării unei unități de producție „specialități și produse de patiserie”, în Parcul Industrial I. Valoarea asumată a investiției este de 6,7 milioane euro, urmând a fi create 20 de locuri de muncă.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în calitate de administrator al parcurilor industriale din municipiul Oradea și din județul Bihor, a atribuit societății TREI BRUTARI S.R.L. o parcelă de 8.760 mp, pe baza depunerii unei scrisori de intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfășurată la finalul lunii februarie 2022, pentru Parcul Industrial Eurobusiness I.

Compania activează din anul 2010 în domeniu, iar începând cu anul 2023 și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP I activitățile de producție specialități și patiserie, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

„Reprezentanții societății TREI BRUTARI S.R.L au declarat că au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect și în alte zone din țară, dar au ales Oradea datorită diversității consumatorilor din această piață, precum și datorită poziționării geografice. Suntem încântați de faptul că tot mai multe companii cu capital românesc reușesc să investească și să-și extindă activitatea și în alte zone din țară”, a precizat Alina Silaghi, directorul Agenția de Dezvoltare Locală Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri