Invitat de marcă în cadrul programului de masterat Drept penal și procedură penală, al Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea

În semestrul al doilea al anului universitar 2020-2021, în cadrul programului de masterat Drept penal și procedură penală, al Facultății de Drept din cadrul Universității din Oradea a fost invitată doamna prof.univ.dr.habil. Krisztina KARSAI, profesor în cadrul Facultății de Drept al Universității Szeged. Doamna profesor este un renumit specialist în Drept penal din Ungaria, directorul Institutului de Științe Penale din cadrul Facultății de Drept din Szeged, expert independent al Comisiei Europene în probleme specifice justiției penale și afaceri interne și profesor invitat la universități de prestigiu. Dumneaei participă în mod constant ca profesor invitat în cadrul programului nostru de master încă din 2013.

In premieră, în 16 aprilie 2021 auditoriul a fost alcătuit din studenții la master din două universități partenere, Universitatea din Oradea și Universitatea Szeged. Aceste activități comune vor continua, ele fiind apreciate a fi complexe și valoroase pentru studenții noștri.

Pe această cale, mulțumim distinsei doamne profesor univ.dr.habil. Krisztina KARSAI pentru disponibilitate și interes, precum și studenților Universității din Szeged pentru colaborare. Suntem convinși că aceste acțiuni comune, precum și proiectele viitoare vor contribui la dezvoltarea învățământului superior inter universitar.

Urmând modelul de bune practici de mai sus, în anul universitar 2021-2022, Facultatea de Drept va  avea în cadrul programelor de studiu mai mulți profesori invitați din alte centre universitare din țară și din străinătate.

Decan,

Conf.univ.dr. Cristian Dumitru Miheș

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri