Invitație în Valea Cerului la Festivalul folcloric internaţional al tinerilor slovaci

Valea Cerului, din comuna Suplacu de Barcău, va găzdui ediția cu numărul 14 a Festivalului Folcloric Internațional al Tineretului Slovac. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 iulie, și duminică, 15 iulie.

„În numele meu personal, dar și în numele Uniunii Democratice a Slovacilor și Cehilor din România, vă invit la cel mai mare festival de folclor din Europa de Est, unde se întâlnesc slovacii din România cu cei din Serbia, Polonia, Ucraina, Croația și Cehia. Toate acestea au loc în localitatea Valea Cerului, din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor. Vă așteptăm, cu drag, să vizitați zonele frumoase ale slovacilor din Bihor și, totodată, să fiți alături de noi la această frumoasă manifestare”, este invitația transmisă de Adrian Miroslav Merka, președintele UDSCR.

Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc sâmbătă, 14 iulie, de la ora 18.30, urmată de spectacol festiv (partea I), cină și bal. Festivalul va continua duminică, 15 iulie, cu următorul program: între orele 11.30-12.30 – slujbă religioasă; 15.00-17.00 – spectacol festiv (partea a II-a); 17.00-17.30 – închiderea festivă și premierea participanților.

.

Distribuie informația
Alte știri