Invitație la a XIII-a ediţie a galei ”Expediţia – Chemare în necunoscut”

Timp de trei zile bihorenii și turiștii aflați în Oradea și Bihor sunt invitați să participe la a XIII-a ediţie a galei ”Expediţia – Chemare în necunoscut”. Evenimentul, organizat de Clubul de Speologie Cristal Oradea, are loc în Aula Magna de la Universitatea din Oradea, iar intrarea este liberă.

Proiecțiile video și expunerile de imagini cu specific montan vor începe luni, 29 ianuarie, de la ora 18:00 şi vor continua marţi şi miercuri, de la aceeaşi oră. În programul primei zile sunt programate 6 întâlniri cu momentele trăite de iubitorii muntelui și create special pentru a transmite emoțiile și stările experimentate publicului pasionat de călătorie.

În deschiderea galei va putea fi urmărită experiența cunoscutului speolog Tudor Marin concentrată în expunerea „GeoKarst Aventure, 12 ani de explorări în Asia de Sud-Est „, apoi Csaba Varga va împărtăși curiozități dintr-o expediție realizată anul trecut în Nepal. Radu Pușcaș va vorbi despre explorarea unui izvor dintr-un loc accesibil profesioniștilor și despre curiozitatea din Poiana Gropii. Adina Micula va atrage atenția publicului cu experiențele feminine de la un eveniment speologic internațional desfășurat anul trecut. Tot luni este programată și prezentarea în imagini a primului festival de escaladă desfășurat în Bihor, Osoi Climbing Fest, realizată și susținută de Răzvan Dumbravă.

Distribuie informația
Alte știri