Invitație la EduFest, în Parcul 1 Decembrie din Oradea

Orădenii sunt așteptați la cea de-a 3-a ediție EduFest, sâmbătă, 22 septembrie, în Parcul 1 Decembrie din Oradea, lângă statuie.Startul evenimentului se dă la ora 16.00 cu Treasure Hunt-ul Căutătorii de Meserii, un parcurs în care tinerii pot descoperii profesioniști din diferite meserii, cu care participanții vor avea ocazia să disucte și să afle ce presupune munca lor. În plus, organizatorii au pregătit ateliere creative, instructive și distractive pentru tineri și copii.

De la ora 17.00 la 19.00 organizațiile din Oradea își vor face cunoscute programele tinerilor, copiilor și tuturor celor dorinci să se implice în voluntariat: Crucea Roșie, Fundația Comunitară Oradea, Caritas Eparhial, Asociația SOS Autism, Centrul Pyramid Learning pentru copiii cu autism, Cercetașii, Asociația Alsterdorf pentru tinerii din centre de plasament, Noua Acropolă, Clubul Leo Black Eagel, Clubul Interact, Clubul Toastmasters, Coder Dojo, Asociatia SmartLearning Center, etc.

La EduFest va demara și proiectul ”Tinerii de Azi, (re)construiesc Istoria de Mâine” prin care tinerii din liceele și universitatea din Oradea se vor implica în campanii de strângere de fonduri pentru reconstrucția Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea. Participarea este gratuită.

Distribuie informația
Alte știri