Ioan Căprariu, demis din funcția de președinte al Casei Naționale de Pensii. Un bihorean îi ia locul

Premierul Ludovic Orban l-a demis, luni, pe Ioan Petru Căprariu din funcția de președinte al Casei Naționale de Pensii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Acesta a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice în aprilie 2019. Anterior, el fusese președintele Casei Județene de Pensii Timiș timp de aproximativ 30 de ani. Recent, Ioan-Petru Căprariu a intrat în concediu medical, iar premierul Ludovic Orban a interpretat acest gest ca fiind o piedică intenționată pe care PSD încearcă să o pună, prin oamenii de partid, noului Guvern.

O altă decizie a premierului prevede numirea lui Laurențiu Țenț în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naționale de Pensii Publice și președinte al consiliului de administrație, transmite Mediafax.


Laurențiu Țenț, director executiv adjunct al Casei de Pensii Bihor, are 38 de ani si este licențiat în drept al Facultății de Științe Juridice și Administrative Oradea, cu masterat in Politici Administrative Europene la Facultatea de Știinte Umaniste, Politice și Aministrative Arad.


Distribuie informația
Alte știri