Ioan Cupşa: Alegerile anticipate, necesare pentru a pune capăt instabilităţii

foto/ arhiva

Pentru PNL, alegerile anticipate nu sunt un obiectiv, ci un mijloc prin care să se pună capăt instabilităţii, pentru a avea un Parlament puternic şi un Guvern sprijinit de o majoritate consistentă, spune deputatul PNL Ioan Cupşa .

„Am fost acuzaţi că am produs instabilitate ca urmare a asumării răspunderii pe legea alegerilor de primari în două tururi. Instabilitatea este una evidentă, pe care a creat-o chiar PSD. În trei ani am avut trei Guverne PSD, un Guvern PNL şi acum unul interimar. Practic, instabilitatea există. Şi noi avem nevoie de alegeri anticipate pentru a pune capăt acestei instabilităţi”, a declarat, în conferinţă de presă, deputatul Ioan Cupşa.

El a subliniat faptul că moţiunea de cenzură depusă şi votată în Parlament, provocând căderea Guvernului Ludovic Orban, s-a îndreptat nu împotriva Guvernului, ci împotriva cetăţenilor acestei ţări.

Potrivit sondajelor efectuate , PNL ar obţine în jur de 40% din voturile electorilor, PSD în jur de 30%, cuvântul-cheie al rezultatului alegerilor urmând să fie alianţa, respectiv „alianţa în care PNL va da tonul”, mai spune deputatul PNL Ioan Cupşa.

Alte știri