Ioan Filip se întoarce la clubul de fotbal fanion al Bihorului după 14 ani!

Clubul FC Bihor anunţă oficializarea înţelegerii cu jucătorul Ioan Constantin Filip, fotbalist bihorean cu o vastă experienţă în prima ligă a ţării. Acesta p vine direct din liga I să sprijine proiectul FC Bihor, după ce în sezonul trecut el a evoluat pentru FC Botoşani.

”Sunt fericit că îmbrac din nou tricoul clubului care mi/a deschis calea spre Liga I. Vin să ajut clubul după 14 ani de când am plecat, și sper ca împreună cu ajutorul suporterilor bihoreni să reușim să/l ducem spre liga I.  Începem un proiect  în care avem nevoie de timp și răbdare, și cu siguranță doar împreună putem reuși. Hai Bihoru!”, este mesajul transmis de Ioan Filip, după semnarea contractului de sâmbătă.

Născut la 20 mai 1989, în Ștei, Ioan Filip a început fotbalul la clubul Minerul Ștei, unde a și debutat la seniori. Apoi a ajuns la Luceafărul Oradea, de unde a fost transferat la FC Bihor, club pentru care a evoluat până în 2010, când a plecat la Oţelul Galaţi. În cariera lui, au urmat apoi echipele: Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa. Debrecen, Dinamo Bucureşti, U Cluj Napoca, Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani.

In anul 2011, Ioan Filip a devenit campion național cu  Oțelul Galați și apoi câștigător al Supercupei României. El a adunat în total peste 300 de meciuri în prima ligă din România și Ungaria, înscriind și 16 goluri în primul eșalon.

Ioan Filip evoluează pe postul de mijlocaș defensiv și a semnat pentru o perioadă de trei sezoane cu clubul nostru.


Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri