Ioan Hora, prezentat oficial de UTA Arad

Fotbalistul născut la Oradea, Ioan Hora a fost prezentat marţi oficial la noua sa echipă, UTA Arad, nou-promovată în Liga , mutare despre care a afirmat că e ca şi cum s-ar întoarce acasă, jucătorul evoluând la începutul carierei la gruparea de pe Mureş.

„Aş dori să-i felicit pe cei din conducere şi pe jucători pentru performanţa pe care au făcut-o. Am acceptat această provocare cu sufletul. Ştiu că există nişte oameni profesionişti care vor să facă un proiect frumos aici la Arad şi vrem să ducem acest proiect până la limita play-off-ului. E ca şi cum m-aş întoarce acasă. E a doua mea casă Aradul. Aici îmi e o parte din suflet, pentru că aici am debutat în fotbalul mare”, a declarat Hora.

Atacantul este încrezător că se poate integra rapid în echipa arădeană: „Vom face tot posibilul să ne integrăm cât mai repede. La fel s-a întâmplat şi la Steaua când am semnat, veneam tot după 4-5 luni de inactivitate, de aceea mă gândesc că mă pot integra foarte repede. Un sezon bun ar fi accederea în play-off”.

Hora s-a născut la Oradea, pe 21 august 1988. A făcut junioratul la CSS Oradea, iar la 17 ani făcea pasul cel mare spre seniori. A îmbrăcat tricoul celor de la UTA în 53 de partide în care a şi reuşit să înscrie de 8 ori. A debutat în Liga 1 pe 10 septembrie 2006, într-un meci jucat contra lui Dinamo, pierdut de arădeni cu 2-0. La doar câteva luni a bifat şi primul gol pe prima scenă: 18 mai 2007, în meciul jucat pe teren propriu contra celor de la Poli Timişoara, 2-1.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri