Ioan Mang: 137.000 de pensionari bihoreni primesc de astăzi pensii tăiate cu 26% de Guvernul Iohannis-Orban

Ziua de astăzi este una tristă pentru cei peste 137.000 de pensionari din județul Bihor care primesc din luna septembrie pensii tăiate cu 26% de către Guvernul PNL.

Pensionarii au ajuns bătaia de joc a Guvernului Orban, care s-a jucat cu munca de-o viață a unor oameni care aveau nevoie de respectul și protecția celor care conduc această țară.

Domnilor Bolojan și Țiplea de ce nu i-ați spus șefului dumneavoastră de la București, domnul Orban să nu ciuntească pensiile părinților și bunicilor noștri? De ce nu ați respectat în niciun fel semnăturile celor peste 800.000 de pensionari din România care au semnat petiția pentru majorarea cu 40% a punctului de pensie de la 1 septembrie? Stimați lideri ai PNL Bihor, de ce i-ați abandonat pe toți vârstnicii din județul nostru și ați fost de acord ca domnul Orban să le amputeze pensiile?”, a declarat Ioan Mang, președintele PSD Bihor.

PSD a apărat legea pensiilor și majorarea cu 40% de la 1 septembrie prin inițierea la nivel național a unei petiții, care a fost semnată de peste 800.000 de pensionari din fiecare județ, inclusiv din județul Bihor prin care au cerut imperativ Guvernului Orban să respecte și să aplice legea în vigoare.

Bihorenii trebuie să știe adevărul. Dacă PSD nu ar fi elaborat și votat anul trecut în Parlament noua lege a pensiilor, acum la 1 septembrie nici cei 14% acordați în bătaie de joc de Guvernul Orban nu ar fi existat. Așadar, PSD a fost întotdeauna aproape de oameni și a promovat legi și acte normative pentru creșterea nivelului de trai al fiecărei categorii socio-profesionale, dar în special pentru populația vulnerabilă, copii și persoane în vârstă. Din păcate, Guvernul Orban a pus pensionarii să suporte costul hoțiilor, tunurilor financiare, plăților clientelare care au sleit bugetul statului fără niciun beneficiu public, ori al evaziunii fiscale întreținute și încurajate de liberali”, a precizat Ioan Mang.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri