Ioan Mang acuză „o mare minciună” referitoare la Aeroportul Oradea

Zilele trecute în presa bihoreana era dată știrea cu noile curse Oradea – București ca și o reușită a noului Consiliu de Administrație, lucru care este desigur o mare Minciună, susține președintele PSD Bihor, Ioan Mang, pe Facebook! Potrivit acestuia, încă de la inceputul lunii octombrie 2019, Tarom anunța curse noi, începând din 2 martie 2020, din Oradea, Sibiu și Suceava, spre București!

Exct în acea perioadă, la Aeroportul Oradea Consiliul de Administrație a fost demis prin voturile consilierilor județeni PNL și ALDE, explică Mang.

Nici noua conducere a Aeroportului Oradea nu a reușit să aducă operatori noi în oraș. Săptămâna asta presa locală a preluat însă informația publicată de airlinestravel.ro despre creșterea numărului de zboruri operate de Tarom începând cu 30 martie 2020. Conform sistemului de rezervări, toate cursele vor fi onorate cu aeronave de tip ATR 72 .

Exemplu clar de fake-news al presei aflate în slujba PNL! Drept dovadă a celor spuse, vă prezint mai jos un articol publicat în 7 octombrie 2019 de „Ora de Sibiu”, a scris Ioan Mang.

Despre minciună și fake-newsÎncă de la inceputul lunii octombrie 2019, Tarom anunța curse noi, începând din 2 martie…

Publicată de Ioan Mang pe Sâmbătă, 22 februarie 2020
Alte știri