Ioan Mang: Am finalizat covor asfaltic pe 142 km, cât au realizat cei de dinaintea noastră în opt ani

Pe parcursul anului 2019 s-a turnat covor asfaltic pe 142,120 kilometri de drum județean, fiind, astfel, îndeplinite obiectivele celui mai amplu program de acest fel, realizat din 1990 și până în prezent, în Bihor. E declaratia vicepreședintelui Ioan Mang.

Valoarea totală a acestor lucrări s-a ridicat la suma de 33,42 milioane lei. „Am constatat că în anumite locuri au apărut și probleme după finalizarea lucrărilor, însă nu pe distanțe lungi. În total, în tot județul, nu se adună mai mult de jumătate de kilometru care trebuie revizuit. Oricum, și acele porțiuni vor fi refăcute de constructori în cel mai scurt timp. Probabil chiar săptămâna viitoare se va întâmpla acest lucru, deoarece va fi vreme bună. Vă reamintesc că lucrările au cinci ani garanție și, în cazul în care se întâmplă ceva, executanții au obligația, prin contract, să le refacă (…). Am lucrat cu firme serioase, toate din județul Bihor”, a mai spus Ioan Mang.

Programul de covoare asfaltice din anul 2019 a fost realizat în funcție de nevoile identificate în cele cinci zone ale județului Bihor. Astfel, potrivit conducerii județului, pe zona Aleșd au fost reparate drumuri pe o lungime de 17.300 metri, în zona Beiuș s-a asfaltat pe o distanță de 20.850 metri, zona Tinca are covor asfaltic nou pe 36.320 metri, în zona Marghita s-au reparat 37.600 metri de drum, iar în zona Oradea 30.050 metri.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri