Ioan Mang: „Cei din opozitie urasc bugetarii si pensionarii si nu sunt in stare sa guverneze Romania”

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang considera ca singura preocupare a partidelor din opozitie este „sa darame si sa critice”, fara ca semnatarii motiunii sa anunte vreun plan cu ce vor sa faca daca motiunea ar trece. In opinia sa, romanii nu sunt incantati de acest circ permanent.

Ei au nevoie de salarii, de pensii, de conditii bune de trai, intreprinzatorii sa-si poata construi mica sau marea afacere, sa contribuie fiecare la cresterea nivelului de trai.

Ioan Mang sustine ca daca, prin absurd, motiunea ar trece ar urma stoparea majorarii de pensii si chiar taierea acestora, reducerea salariilor prin eliminarea bonusurilor si a altor drepturi castigate in cazul bugetarilor, impozitarea IT-istilor, anularea Programului Start-Up Nation. Liderul PSD Bihor considera ca reprezentantii din „opozitie urasc doua categorii sociale: bugetarii si pensionarii si nici nu sunt in stare sa guverneze Romania.

Parlamentarii PSD Bihor, este convins Ioan Mang, patru la numar, nu vor vota motiunea. El crede ca si din parlamentarii celorlalte partide vor exista unii care sa se gandeasca mai intai la tara si mai apoi la ordinul politic primit.

Distribuie informația
Alte știri