Ioan Mang: PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL!

Ca să fie clar pentru toată lumea: PSD nu va susține din Parlament niciun guvern minoritar PNL! PSD nu va susține niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus. PSD exclude categoric orice scenariu de acest fel.

Iohannis și cele trei partide care au pierdut alegerile sunt responsabile de criza pe care au creat-o. Nu au decât să o rezolve!

PSD nu se va amesteca în acest circ penibil, pentru că, așa cum spune un proverb românesc, „dacă te amesteci cu tărâțele, te mănâncă porcii”.

Iohannis ar fi trebui să țină cont de faptul că PSD a câștigat alegerile și să accepte propunerea PSD de premier în persoana doctorului Alexandru Rafila, care era cea mai potrivită pentru actualul context în care se află România.

Dacă Iohannis nu e în stare să își facă treaba de mediator, singura soluție este să ne întoarcem la popor prin ALEGERI ANTICIPATE, pentru că actualul Parlament nu mai răspunde voinței populare, așa cum spunea chiar Iohannis anul trecut, iar românii s-au lămurit cât de nocive sunt PNL și USR+ pentru întreaga societate.

Ioan Mang, deputat PSD Bihor

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri