Ioan Mang, singurul ministru al Educației care a demisionat după acuzații de plagiat, „sfat” pentru Sorin Cîmpeanu: „Cel mai elegant ar fi să demisioneze”

Foto: ioanmang.ro

Ioan Mang – ministru al Educației în Guvernul Ponta – a fost singurul dintre miniștrii Educației acuzați de plagiat care a demisionat, deși susține în continuare că este nevinovat. Conctactat de HotNews.ro, Mang i-a recomandat ministrului Cîmpeanu să demisioneze și „să vadă ce face”.

  • „Părerea mea este că acuzațiile acestea de plagiat trebuie să aibă un fundament, eu nu am citit exact ce a plagiat domnul ministru Cîmpeanu.
  • Sigur, cel mai elegant lucru este să demisioneze din funcție și să nu implice și ministerul în așa ceva.
  • Pe de altă parte, ar fi trebuit să văd și ce a plagiat și cine a constatat acest plagiat, pentru că eu sunt de părere că plagiatul este o chestiune foarte discutabilă în România și de multe ori nefondată. (…) E un subiect delicat. Citește integral pe hotnews.ro

Ioan Mang conduce din 2010 filiala Bihor a PSD, a fost de două ori vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, a fost și senator, iar acum este deputat și profesor la Universitatea din Oradea, unde predă din 2003.

Distribuie informația
Alte știri