Ioana Salajan: Ofertele early booking sunt cautate de bihoreni

Ofertele early booking (rezervare din timp) asigura o serie de avantaje importante, permitand o vacanta mai ieftina in plin sezon. Sunt tot mai cautate de bihoreni, sustine Ioana Salajan, managerul agentiei Terra Vista din Oradea.

„Pachetele turistice pentru vara lui 2018 s-au cumparat inca din noiembrie anul trecut, de Black Friday, dar continua sa se vanda bine si in februarie. Se obtin astfel reduceri de pret cuprinse intre 15 și 30 la suta, dar cel mai important avantaj este asigurarea petrecerii concediului exact in locul dorit”.

Bihorenii solicita clasicele destinatii precum : Turcia, Grecia, Bulgaria si Spania. Multi vor sa ajunga in Antalya sau Costa Brava pentru ca au zbor direct de pe Aeroportul din Oradea.

Pachetele oferite de Terra Vista variaza intre 500 euro, hotel de 5 stele, all inclusive, 7 nopti, doua persoane adulte si un copil de pana la 12 ani, fara transport in Bulgaria, si respectiv  750 de euro pentru doua persoane, hotel de 4 stele, all inclusive, 7 nopti cu bilet de avion din Oradea.

Interesul pentru ofertele early booking a crescut in ultmii ani. Datele oficiale arata ca peste 15 la suta dintre turistii romani aleg sa achizitioneze astfel de pachete.

 

Distribuie informația
Alte știri