Ion Tiriac incepe azi vanatoarea de la Balc alaturi de miliardari celebri

Pe aeroportul din Oradea au sosit, miercuri seara, creatorul de moda italian Stefano Ricci, printul Dimitrie Sturdza, fiind asteptati si Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului auto omonim, Klaus Mangold, fostul presedinte al grupului Daimler-Chrysler, sau Frantz Rauch, cel mai mare producator de sucuri din Europa.

Vanatoarea de mistreti, crescuti in mod special pe cele peste o mie de hectare ale domeniului, se organizeaza de obicei in trei goane. Programul vanatorii este completat, in timpul serilor, cu muzica de petrecere sau usoara, in recitaluri oferite de interpretii invitati.

Zeci de sateni din comuna Balc sunt tocmiti pentru a ajuta la goana vanatului, fiecare dintre ei urmand sa primeasca 50 de lei pe zi, plus o anumita cantitate de carne de mistret. Organizatorii solicita, la fata locului, o echipa de medici veterinari care vor verifica fiecare carcasa de porc mistret si vor preleva probe pentru depistarea parazitilor trichinella spiralis.

Dupa stabilirea rezultatelor de laborator, carnea este oferita unor camine sociale

tiriac_vanatoare_80932200

foto: rnews.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri