Ionel Avrigeanu: Banii CJ Bihor merg la ONG-uri apropiate de UDMR

Liderul grupului liberal din Consiliul Judeţean Bihor, Ionel Avrigeanu, critică modul în care două instituţii din subordinea administraţiei judeţene au alocat 1,5 milioane lei în primele şase luni ale anului. El spune că banii au mers către proiecte depuse de ONG-uri apropiate UDMR, „abonate” la bani publici.

Ionel Avrigeanu a dat exemplu Asociaţia Natura Antică, din Săcueni, care pentru acţiunea „Şah în natură”, a primit 30.000 lei. „Cu aceşti bani se poate organiza campionatul judeţean de şah. Dacă ar fi venit Kasparov se justifica această sumă, dar eu bănuiesc că a fost vorba de câţiva pensionari care au jucat şah în parc pe o pătură”, susţine condilierul PNL.

O altă asociaţie, Margittai Társaság, a primit bani pentru trei proiecte: Împreună pentru un trecut şi viitor – 5.000 lei, Tabără de vară – 5.000 lei şi Ghetuţele lui Moş Nicolae – 4.000 lei. De asemenea, pentru Viitorul Borş au fost alocate sume atât de către DDIP, cât şi de către DSC: respectiv 22.000 lei.

Avrigeanu “are suspiciuni că multe dintre aceste activităţi nu se desfăşoară efectiv” sau eficienţa acestor activităţi este zero. Din acest motiv, grupul PNL va depune un proiect prin care, în regulamentul celor două direcţii, să se instituie obligaţia de a afişa pe site data, durata şi locul fiecărei activităţi sponsorizate de CJ Bihor.

Foto: crisana.ro

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri