Ionuț Lupescu: Mihăiță este un exemplu pentru noi toți

La ora 16 se dă startul galei ”Uniţi pentru Mihai Neşu”. Va fi transmisa in direct la Digi Sport. Evenimentul, care a ajuns la cea de-a doua ediţie, a adunat la Oradea numele grele ale fotbalului românesc. Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionuț Lupescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu, Victor Pițurcă, Gică Hagi și Gică Popescu. Petre Marin, George Ogăraru şi ceilalţi colegi ai lui Neşu din generaţia 2006 a Stelei nu vor lipsi de la eveniment.

”Am stat azi-noapte şi m-am gândit ce o să zic când o să vină momentul ăsta. E foarte emoţionant! N-am crezut că o să-mi mai văd foştii colegi, pe toţi odată, uniţi. Le mulţumesc pentru că şi-au rupt din vacanţă pentru a fi aici. Cred că toată lumea va fi foarte bucuroasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi aici. Cu greu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte emoţionat”, a spus Neșu, la conferința de presă din această dimineață, de la Oradea, consemnat de digisport.ro.

Cei prezenți la prezidiu, nume extrem de importante din fotbalul românesc, au ținut să-i mulțumească lui Mihăiță pentru tot ceea ce face cu fundația sa, dar nu numai. ”Noi trebuie să-i mulțumim că suntem aici. Mihăiță este un exemplu pentru noi toți, mai ales când avem probleme să vedem de fapt care este realitatea vieții”, a spus Ionuț Lupescu, fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal.

De la un astfel de eveniment nu putea lipsi Gheorghe Hagi, probabil cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor: ”Sperăm să fie un spectacol pe teren și noi să încercăm să alergăm, să vedem ce mai știm cu mingea. Știu că o să fie greu, dar o să încercăm să ne autodepășim”, a replicat și ”Regele”.

Foto: digisport.ro

Distribuie informația
Alte știri