IPJ Bihor: Se va relua testarea privind cunoașterea regulilor de circulație

Foto: evz.ro

Potrivit unei informări transmisă de IPJ Bihor, începând cu data de 15 mai 2020 se reia organizarea testării privind cunoașterea regulilor de circulație. Testul se va susține în incinta Cetății Oradea, corpul M (intrarea de pe strada Dobrogeanu Gherea) – în zilele de vineri, începând cu ora 09.00.

Pentru limitarea riscului de răspândire a noului virus, persoanele care se prezintă la testare vor respecta în mod obligatoriu mai multe măsuri, Astfel, pentru a se evita formarea de grupuri în așteptarea susținerii testului vor fi organizate mai multe serii de testare, persoanele care intenționează să susțină testul se vor programa telefonic apelând numărul de telefon: 0259/412433, ocazie cu care li se va comunica seria în care au fost programate și ora la care să se prezinte.

Candidații vor purta în mod obligatoriu mască de protecție și/sau vizieră și vor avea asupra lor cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere în original și un instrument de scris cu cerneală sau pastă de pix de culoare albastră. Pe parcursul susținerii testului/ comunicarea rezultatelor obținute este obligatorie păstrarea distanței de 1,5 metri între persoane. 

Alte știri